Staal groothandel

Hoek Staalhandel levert staal aan (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, funderingstechniek en grond-, weg- en waterbouw. Wij voorzien deze branches al ruim 140 jaar van de beste kwaliteit staal. Hoek Staalhandel, ijzersterke groothandel in staal.

IJzersterk in staal

Het assortiment dat wij aanbieden is veelzijdig en wij hebben veel staal voorradig in ons magazijn in Ouddorp. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een snelle levering. U kunt uw bestelling ophalen in ons magazijn, maar wij kunnen dit ook bezorgen met ons eigen transport. Ons magazijn is te vinden in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch of via de mail te woord.

Advies op maat

Hoek Staalhandel is uw groothandel in staal. Wij voorzien u graag van advies over de beste materiaalkeuze. Het team van Hoek Staalhandel staat klaar om u te voorzien van de materialen die u nodig heeft. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

Ons assortiment

Onze producten zijn op voorhand nauwkeurig geselecteerd en komen bij de beste fabrieken in Europa. Al het staal uit onze voorraad is voorzien van de juiste fabriekscertificaten. In ons assortiment vindt u diverse staalsoorten, zoals S355J2. Wij gaan zorgvuldig te werk en zijn altijd op zoek naar staal van de hoogste kwaliteit.

Laat ons via de website weten welk staal u wilt bestellen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en voorzien u van een offerte op maat. Eigenaar Bert Hoek helpt u graag met het selecteren van de beste materialen voor uw project.