Over ons

Hoek Staalhandel is gevestigd in Ouddorp. Wij leveren al 140 jaar en 3 generaties lang staal aan bedrijven en particulieren. Met ons team voorzien wij u graag van persoonlijk advies en denken we mee met uw project. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij uw bestelling snel leveren op locatie.

Snelle levering

Wij beschikken over een ruime voorraad. Met onze eigen vrachtwagens kunnen wij uw bestelling snel leveren.

Kwaliteit

Ons staal wordt geïmporteerd uit Europese landen en is voorzien van een fabriekscertificaat.

Assortiment

Wij beschikken over een ruim assortiment aan staal, aluminium en RVS uit voorraad leverbaar.

Advies op maat

Ons team helpt u graag met het vinden van het juiste staal voor uw project. We denken graag met u mee.

Team en magazijn

Met ons team bestaand uit chauffeurs, magazijnmedewerkers en administratief personeel staan wij voor u klaar. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot het moment dat uw bestelling geleverd is, zorgen wij ervoor dat u tevreden bent.

Ons magazijn is gevestigd aan de Hazersweg 44 in Ouddorp. Hier hebben wij een ruime voorraad aan balken, buizen, platen en profielen. Wij hebben eigen vrachtwagens waarmee wij uw bestelling snel kunnen leveren op locatie.

Magazijn

Voorraad

We hebben onder andere het volgende op voorraad:

  • Stalen balken HEA, HEB, IPE, UNP, INP, UPE, UAP
  • Stalen buizen Onbehandeld, verzinkt, gestraald en gemenied
  • Stalen platen Onbehandeld, verzinkt, traanplaat, aluminium, RVS
  • Stalen profielen L-profielen, T-profielen, U-profielen, Holland profiel, platstaal

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn trots op de projecten waar wij aan mee hebben mogen werken. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Als de nood hoog is, is Hoek erg flexibel

Wij werken in de offshore-wind sector te Antwerpen en daar wordt regelmatig een hogere kwaliteit staal gevraagd (S355). We werken hiervoor graag samen met Hoek Staalhandel omdat ze erg flexibel zijn. Zelfs op zaterdag leveren ze, als de nood hoog is. Daarnaast is het contact altijd prettig en zijn de prijzen gunstig.

- Bart DenkensCallu

Hoek is onze grootste staal leverancier

Ik werk inmiddels alweer zo’n 15 jaar samen met Hoek Staalhandel. Eerst vanuit mijn vorige werkgever en later met mijn eigen staalconstructiebedrijf uit Rotterdam. Het was voor mij direct duidelijk dat ik vanuit mijn eigen bedrijf ook samen wilde werken met Hoek. Bert is goudeerlijk, betrouwbaar en de levering is flexibel en snel. Ze hebben eigen vrachtwagens rondrijden waardoor we met spoed, en dat gebeurt nogal eens, de order snel geleverd krijgen.

- Tony ElshoutCrowner’s Services BV

Het is bellen en bestellen!

Wij zijn onder andere actief in de offshore-industrie en hebben vaak te maken met korte levertijden. Zo kan een schip zomaar eerder de haven in varen dan verwacht. Dit zorgt ervoor dat wij onze materialen op korte termijn nodig hebben en Hoek Staalhandel is daarin een perfecte leverancier. Ik hoef maar te bellen en Hoek Staalhandel zorgt ervoor dat de materialen op korte termijn bij ons voor de deur staan. Het is letterlijk bellen en bestellen.

- Wijnand de RondeSledge Hammer Engineering International